O2

Η ΧΡΥΣΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΟΥ ΥΠΝΩΤΙΣΤΗ

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΝΩΣΗ

Πρακτικές ύπνωσης έτοιμες για χρήση - Ο Υπνωτισμός στην πράξη

Μοναδικό βιβλίο - πρακτικός οδηγός

www.oxigono.gr

 

ΤΙ ΕΣΤΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
ΤΙ ΕΣΤΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ
ΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΙΚΑ;
ΣΩΣΤΟΣ ΥΠΝΩΤΙΣΤΗΣ
ΤΕΧΝΙΚΕΣ
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ
ΦΡΟΫΝΤ ΚΑΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ
ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ
ΑΥΤΟΑΝΑΛΥΣΗ
ΥΠΝΟΠΑΙΔΕΙΑ
ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΥΠΝΩΣΗ
ΥΠΝΩΣΗ ΠΟΥ... ΓΙΑΤΡΕΥΕΙ
ΓΛΩΣΣΑΡΙ

Στην αρχή της σύγχρονης ιστορίας, κάπου στην Αναγέννηση, μετά τη φρικτή περίοδο του θρησκευτικού Μεσαίωνα που κατάστρεψε ό,τι είχε δημιουργήσει ο Ελληνικός και κατόπιν ο Ρωμαϊκός πολιτισμός, ο υπνωτισμός ονομαζόταν ζωικός μαγνητισμός ή μεσμερισμός. Ο όρος ύπνωση ύπνωσις - hypnosis στα αγγλικά) προέρχεται από την ελληνική λέξη ύπνος και φαίνεται πως χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1841 από τον 'Αγγλο οφθαλμίατρο Τζέιμς Μπρέιντ στην προσπάθειά του, μετά από σχετικά πειράματα, να περιγράψει την κατάσταση του «τεχνητού ύπνου» που τότε πίστευαν πως μεταδίδεται από τον υπνωτιστή στον υπνωτιζόμενο.

Είναι, όμως, η ύπνωση ένας τεχνητός ύπνος; Είναι, δηλαδή, κάτι σαν τον «ύπνο» που μας επιβάλλεται στο χειρουργείο (νάρκωση) ή στο σπίτι με τη βοήθεια υπνωτικών φαρμάκων που μας έχει δώσει ο γιατρός; Κατηγορηματικά όχι! Ίσα - ίσα, είναι το ακριβώς αντίθετο. Η ύπνωση είναι μια κατάσταση εγρήγορσης, βαθιάς αυτοσυγκέντρωσης ή αν το θέλετε: «εσωτερικής επαγρύπνησης». Κατά την ύπνωση δεν κοιμόσαστε αλλά «συγκεντρώνεστε», σαν εκείνη τη στιγμή οι σκέψεις σας να είναι το μόνο πράγμα που υπάρχει στον κόσμο ή το μόνο που έχει σημασία για σας!

 

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Για να καταλάβουμε καλύτερα τι είναι ύπνωση πρέπει να δούμε πως λειτουργεί και φυσικά πάνω σε τι λειτουργεί. Σύμφωνα με τα λεξικά η ψυχή είναι το σύνολο των νοητικών και συναισθηματικών λειτουργιών. Κάτι σαν το λογισμικό του υπολογιστή.

Αρκετός κόσμος κάνει το σοβαρό λάθος να απομονώνει την ψυχή από το σώμα και να τη θεωρεί απολύτως ανεξάρτητη από αυτό. Ο εγκέφαλος και το νευρικό σύστημα είναι δύο βασικά συστατικά για την ύπαρξη ανθρώπινης ψυχής, όπως η CPU και η RAM (η κεντρική μονάδα επεξεργασίας και ο χώρος αποθήκευσης και επεξεργασίας δεδομένων που ονομάζουμε μνήμη) αποτελούν βασικά μέρη για να υπάρξει το λογισμικό. Το παράδειγμα (και όχι η αντιστοίχηση του ανθρώπου με τον υπολογιστή) ίσως να φαίνεται χονδροειδές αλλά σίγουρα καταφέρνει, σε ένα βαθμό, να δίνει στον αναγνώστη το μέγεθος της σημασίας που παίζει το σώμα (και κυρίως ο εγκέφαλος και το νευρικό σύστημα) στην ύπαρξη και στην ανάπτυξη του συνόλου των νοητικών και συναισθηματικών λειτουργιών (δηλαδή της ψυχής) του ανθρώπου.

Είναι, άλλωστε, επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι το σώμα μπορεί να επηρεάσει την πνευματική λειτουργία (κι αντιστρόφως), έτσι δεν μπορούμε να πούμε πως η ψυχή είναι κάτι ανεξάρτητο από το σώμα και τις λειτουργίες του.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ...

 

 

 

 * * * * * * * *

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΜΕ 13,60 (ΑΝΤΙ ΓΙΑ 20)

ΑΠΟ ΤΟ CAPTAIN BOOK

* * * * * * * ** * * * * * * *

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΜΕ 13,80 (ΑΝΤΙ ΓΙΑ 20)

ΑΠΟ ΤΟ EBOOKS

* * * * * * * ** * * * * * * *

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΜΕ 15,00 (ΑΝΤΙ ΓΙΑ 20)

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

* * * * * * * *

Όνειρα και υπνωτισμός, αυθυποβολή, υπνοπαιδεία, βαθμός δεκτικότητας στην ύπνωση... Που ξεκινάει η αλήθεια και που το ψέμα; Πώς μπορείς να γίνεις σκηνικός υπνωτιστής; Το βιβλίο αυτό δεν έχει άδικα τον τίτλο «Η Χρυσή Βίβλος του Υπνωτιστή». Πράγματι, μέσα στις σελίδες του θα βρείτε ό,τι χρειάζεται να γνωρίζει κάποιος για να ξεκινήσει μια λαμπρή καριέρα υπνωτιστή. Τεχνικές υπνωτισμού, αυτοϋπνωτισμός, υπνοπαιδεία και άλλα πολλά. Το βιβλίο αυτό κοιτάει την ύπνωση κατάματα, δεν πρόκειται να εκμεταλλευτεί την αγάπη του αναγνώστη για τη μεταφυσική και να του πουλήσει ψέματα απλά και μόνο για να εντυπωσιάσει.

ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΥΠΝΩΣΗ. Δείτε την ανάδρομη ύπνωση στην πράξη. ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΥΠΝΩΣΗΣ με πλήρη περιγραφή από το ξεκίνημα της ύπνωσης μέχρι και την επεξήγηση των αποτελεσμάτων. Πλήρης οδηγός για το πώς να κάνετε ανάδρομη ύπνωση. Πλήρες κείμενο ύπνωσης και επαναφοράς. Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: 20€. Θα το βρείτε σε πολύ μεγάλες εκπτώσεις στα περισσότερα βιβλιοπωλεία.