O2

Η ΧΡΥΣΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΟΥ ΥΠΝΩΤΙΣΤΗ

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΝΩΣΗ

Πρακτικές ύπνωσης έτοιμες για χρήση - Ο Υπνωτισμός στην πράξη

Μοναδικό βιβλίο - πρακτικός οδηγός

www.oxigono.gr

 

ΤΙ ΕΣΤΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
ΤΙ ΕΣΤΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ
ΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΙΚΑ;
ΣΩΣΤΟΣ ΥΠΝΩΤΙΣΤΗΣ
ΤΕΧΝΙΚΕΣ
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ
ΦΡΟΫΝΤ ΚΑΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ
ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ
ΑΥΤΟΑΝΑΛΥΣΗ
ΥΠΝΟΠΑΙΔΕΙΑ
ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΥΠΝΩΣΗ
ΥΠΝΩΣΗ ΠΟΥ... ΓΙΑΤΡΕΥΕΙ
ΓΛΩΣΣΑΡΙ

Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει πως ο τάδε ομιλητής μιλούσε και «το πλήθος από κάτω τον άκουγε σαν υπνωτισμένο» ή ότι ο τάδε χαρισματικός ηγέτης «υπνωτίζει τα πλήθη». Η δύναμη της υποβολής είναι γνωστή από την αρχαιότητα και την ασκούσανε επί το πλείστον οι ιερείς και οι πολιτικοί. Οι μεν πρώτοι για να γιατρέψουν τους πιστούς που προσέφευγαν στα ιερά και να τους πείσουν ότι τους κάνει καλά ο Θεός, οι δε δεύτεροι για να κάνουν το μαύρο άσπρο και να συνεχίσουν να νέμονται την εξουσία. Αυτά, βέβαια, δεν είναι υπνωτισμός αλλά «υποβολές» και ο υπνωτισμός  (όπως είδαμε και στο προηγούμενο κεφάλαιο) δεν είναι απαραίτητα «πέφτω κάτω ξερός στον ύπνο».

Ας δούμε, όμως, πως ξεκίνησαν τα πράγματα, όταν ο πολιτισμένος άνθρωπος έκανε ακόμη τα πρώτα του βήματα:

Στην αρχαία Ελλάδα, που εκείνη την εποχή περιελάμβανε όλα σχεδόν τα παράλια της Μεσογείου και της Μαύρης Θάλασσας , γνωρίζουμε ότι υπήρχαν ειδικά υπνοθεραπευτήρια σε ναούς ή σε βαθιές σπηλιές όπου ο ασθενής έπεφτε σε «ύπνο» με τη βοήθεια του θεραπευτή. Δεν λέμε «ιερέα θεραπευτή» επειδή στην Ελληνική θρησκεία δεν υπήρχε μόνιμο ιερατείο αλλά οι πολίτες ασκούσανε την υποχρέωση αυτή μετά από κλήρωση (χρέος και τιμή).

 

 Από εκεί (την αρχαία Ελλάδα) έμεινε και η συνήθεια να ονομάζουμε σήμερα τους ιερείς «κλήρο» παρ' όλο που ο διορισμός τους δεν έχει καμία σχέση πλέον με το πώς γινόταν η διαδικασία στην αρχαία Ελληνική θρησκεία!

Ο λαός τότε, με την απλότητα που χαρακτηρίζει κάθε λαό άλλωστε, πίστευε (ή του είχαν υποβάλει να πιστεύει ώστε να γίνεται καλύτερα η δουλειά του υπνοθεραπευτηρίου) πως στα υπόγεια υγρά σπήλαια υπήρχαν κάποιες μαγικές ή θεϊκές δυνάμεις οι οποίες θεράπευαν «πάσα νόσο και πάσα μαλακίαν» όπως ακριβώς έλεγαν.

 

Μάλιστα κάποιοι πίστευαν πως στα βάθη των σπηλαίων ο χρόνος δεν κυλούσε με αποτέλεσμα ο ύπνος σε αυτά να σε προφυλάσσει ακόμη και από το πρόωρο γήρας! Αυτό που γινόταν στην πραγματικότητα ήταν το εξής: ο θεραπευτής συνόδευε τον άρρωστο στο σκοτεινό σπήλαιο και τον έβαζε να συγκεντρωθεί στη τρεμάμενη φλόγα που έβγαινε από το λυχνάρι που κρατούσε ώσπου να κουραστεί και να «κοιμηθεί».

Μετά ο θεραπευτής έδινε τις απαραίτητες θεραπευτικές οδηγίες στον ασθενή (όπως ακριβώς γίνεται και σήμερα) ο οποίος δεν ήταν ανάγκη να μάθει τα πάντα για την τεχνική εφ’ όσον η πίστη του στα «ιαματικά δαιμόνια» λειτουργούσε ενισχυτικά στη θεραπεία. Φυσικά ο ύπνος των σπηλαίων (όπως και η ύπνωση) δεν μπορούσε να θεραπεύσει παθολογικές ασθένειες και γι αυτό, άλλωστε, χρειάστηκε και αναπτύχθηκε η ιατρική του Ιπποκράτη.

 

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ... 

 

 * * * * * * * *

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΜΕ 13,60 (ΑΝΤΙ ΓΙΑ 20)

ΑΠΟ ΤΟ CAPTAIN BOOK

* * * * * * * ** * * * * * * *

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΜΕ 13,80 (ΑΝΤΙ ΓΙΑ 20)

ΑΠΟ ΤΟ EBOOKS

* * * * * * * ** * * * * * * *

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΜΕ 15,00 (ΑΝΤΙ ΓΙΑ 20)

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

* * * * * * * *

Όνειρα και υπνωτισμός, αυθυποβολή, υπνοπαιδεία, βαθμός δεκτικότητας στην ύπνωση... Που ξεκινάει η αλήθεια και που το ψέμα; Πώς μπορείς να γίνεις σκηνικός υπνωτιστής; Το βιβλίο αυτό δεν έχει άδικα τον τίτλο «Η Χρυσή Βίβλος του Υπνωτιστή». Πράγματι, μέσα στις σελίδες του θα βρείτε ό,τι χρειάζεται να γνωρίζει κάποιος για να ξεκινήσει μια λαμπρή καριέρα υπνωτιστή. Τεχνικές υπνωτισμού, αυτοϋπνωτισμός, υπνοπαιδεία και άλλα πολλά. Το βιβλίο αυτό κοιτάει την ύπνωση κατάματα, δεν πρόκειται να εκμεταλλευτεί την αγάπη του αναγνώστη για τη μεταφυσική και να του πουλήσει ψέματα απλά και μόνο για να εντυπωσιάσει.

ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΥΠΝΩΣΗ. Δείτε την ανάδρομη ύπνωση στην πράξη. ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΥΠΝΩΣΗΣ με πλήρη περιγραφή από το ξεκίνημα της ύπνωσης μέχρι και την επεξήγηση των αποτελεσμάτων. Πλήρης οδηγός για το πώς να κάνετε ανάδρομη ύπνωση. Πλήρες κείμενο ύπνωσης και επαναφοράς. Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: 20€. Θα το βρείτε σε πολύ μεγάλες εκπτώσεις στα περισσότερα βιβλιοπωλεία.