O2

Η ΧΡΥΣΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΟΥ ΥΠΝΩΤΙΣΤΗ

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΝΩΣΗ

Πρακτικές ύπνωσης έτοιμες για χρήση - Ο Υπνωτισμός στην πράξη

Μοναδικό βιβλίο - πρακτικός οδηγός

www.oxigono.gr

 

ΤΙ ΕΣΤΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
ΤΙ ΕΣΤΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ
ΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΙΚΑ;
ΣΩΣΤΟΣ ΥΠΝΩΤΙΣΤΗΣ
ΤΕΧΝΙΚΕΣ
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ
ΦΡΟΫΝΤ ΚΑΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ
ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ
ΑΥΤΟΑΝΑΛΥΣΗ
ΥΠΝΟΠΑΙΔΕΙΑ
ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΥΠΝΩΣΗ
ΥΠΝΩΣΗ ΠΟΥ... ΓΙΑΤΡΕΥΕΙ
ΓΛΩΣΣΑΡΙ

Η μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων είναι δεκτική στον υπνωτισμό. Μπορεί, δηλαδή να υπνωτιστεί περισσότερο ή λιγότερο εύκολα με τη βοήθεια ενός υπνωτιστή ή μόνη της. Υπάρχει, όμως, και ένα είκοσι με τριάντα τοις εκατό του πληθυσμού το οποίο δεν μπορεί να υπνωτιστεί. Αυτό δε σημαίνει πως από τους δέκα γνωστούς σας οι δύο με τρεις δεν υπνωτίζονται.

Το είκοσι με τριάντα τοις εκατό του γενικού πληθυσμού που αναφέρουμε εδώ περιλαμβάνει ΚΑΙ ανθρώπους που είναι κωφάλαλοι, ψυχικά ασθενείς, νοητικά καθυστερημένοι, ναρκομανείς, ηλικιωμένοι με προβληματική μνήμη, γεροντική άνοια  κ.λπ. Ακόμη, τα παιδιά κάτω από τεσσάρων - τριών ετών και άτομα που δεν έχουν τη δυνατότητα να εστιάσουν την προσοχή τους σε ένα πράγμα για πολύ ανήκουν και αυτά στην κατηγορία των ατόμων που δεν υπνωτίζονται εύκολα. Από τους υπόλοιπους ανθρώπους, δηλαδή το ογδόντα με εβδομήντα τοις εκατό του πληθυσμού, ο βαθμός δεκτικότητας στην ύπνωση ποικίλει.

 

 

Πριν γίνουν εργαστηριακές μελέτες (και ιδιαίτερα πριν από τον Έρικσον) πιστεύαμε πως οι γυναίκες υπνωτίζονταν πιο εύκολα από τους άντρες, τώρα πλέον είμαστε σίγουροι πως αυτό δεν ισχύει καθώς το φύλο δεν παίζει κανένα ρόλο στη δεκτικότητα ενός ατόμου. Ο λόγος που αναπτύχθηκε αυτή η «θεωρία των φύλων» ήταν οι κοινωνικές διαφορές. Σήμερα γνωρίζουμε πως άτομα με στρωμένη καριέρα (όπως συνήθως ήταν παλιά μόνο οι άντρες) είναι συνήθως πιο δεκτικά από τα υπόλοιπα. Το ίδιο ισχύει και για άλλα επαγγέλματα όπως οι στρατιωτικοί, οι αστυνόμοι, οι ναύτες και οι καλλιτέχνες.

 

 

Πως μετράμε τη δεκτικότητα ενός ατόμου στην ύπνωση; Φυσικά δεν υπάρχει κάποιο «υπνωσιόμετρο» αλλά η μέτρηση γίνεται από τον υπνωτιστή. Διεθνώς έχει καθιερωθεί ο βαθμός δεκτικότητας ενός ατόμου στην ύπνωση να μετριέται στην κλίμακα από το 0 έως το 5 με 0 βαθμό να παίρνουν όσοι δεν είναι καθόλου δεκτικοί στην ύπνωση και 5 αυτοί που έρχονται σε βαθιά ύπνωση.

Έτσι ένα δεκαπέντε τοις εκατό των ανθρώπων που μπορεί να έρθει το πολύ σε ελαφριά ύπνωση είναι ο βαθμός 1 στην κλίμακα δεκτικότητας. Από εκεί και πέρα ένας στους δύο ανθρώπους (πενήντα τοις εκατό) είναι περίπου στο μέσο όρο, δηλαδή από 2 έως 3 στην κλίμακα ενώ υπάρχει και ένα δέκα τοις εκατό που ανήκουν στην κατηγορία 4 και 5. Αυτοί οι τελευταίοι είναι εκείνοι και εκείνες που μπορούν να έρθουν στη βαθύτερη μορφή ύπνωσης.

 

 

Στην πράξη βέβαια τα «δεκτικά» άτομα θα είναι πολύ περισσότερα από τις στατιστικές για τον απλούστατο λόγο ότι τα άτομα που βρίσκονται στο μηδενικό βαθμό δεκτικότητας πολύ σπάνια ανήκουν στον κοινωνικό κύκλο ενός μέσου πολίτη. Είναι σαν αυτό που λένε: «ο ένας στους δέκα ανθρώπους είναι Κινέζος». Αυτή η στατιστική, αν και σωστή, αν τη δείτε σε προσωπικό επίπεδο είναι «εσφαλμένη» αφού κάλλιστα μπορείτε να πείτε: «εγώ ξέρω εκατοντάδες ανθρώπους και, όμως, ούτε ένας από αυτούς δεν είναι Κινέζος!».

 

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ... * * * * * * * *

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΜΕ 13,60 (ΑΝΤΙ ΓΙΑ 20)

ΑΠΟ ΤΟ CAPTAIN BOOK

* * * * * * * ** * * * * * * *

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΜΕ 13,80 (ΑΝΤΙ ΓΙΑ 20)

ΑΠΟ ΤΟ EBOOKS

* * * * * * * ** * * * * * * *

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΜΕ 15,00 (ΑΝΤΙ ΓΙΑ 20)

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

* * * * * * * *

Όνειρα και υπνωτισμός, αυθυποβολή, υπνοπαιδεία, βαθμός δεκτικότητας στην ύπνωση... Που ξεκινάει η αλήθεια και που το ψέμα; Πώς μπορείς να γίνεις σκηνικός υπνωτιστής; Το βιβλίο αυτό δεν έχει άδικα τον τίτλο «Η Χρυσή Βίβλος του Υπνωτιστή». Πράγματι, μέσα στις σελίδες του θα βρείτε ό,τι χρειάζεται να γνωρίζει κάποιος για να ξεκινήσει μια λαμπρή καριέρα υπνωτιστή. Τεχνικές υπνωτισμού, αυτοϋπνωτισμός, υπνοπαιδεία και άλλα πολλά. Το βιβλίο αυτό κοιτάει την ύπνωση κατάματα, δεν πρόκειται να εκμεταλλευτεί την αγάπη του αναγνώστη για τη μεταφυσική και να του πουλήσει ψέματα απλά και μόνο για να εντυπωσιάσει.

ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΥΠΝΩΣΗ. Δείτε την ανάδρομη ύπνωση στην πράξη. ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΥΠΝΩΣΗΣ με πλήρη περιγραφή από το ξεκίνημα της ύπνωσης μέχρι και την επεξήγηση των αποτελεσμάτων. Πλήρης οδηγός για το πώς να κάνετε ανάδρομη ύπνωση. Πλήρες κείμενο ύπνωσης και επαναφοράς. Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: 20€. Θα το βρείτε σε πολύ μεγάλες εκπτώσεις στα περισσότερα βιβλιοπωλεία.