O2

Η ΧΡΥΣΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΟΥ ΥΠΝΩΤΙΣΤΗ

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΝΩΣΗ

Πρακτικές ύπνωσης έτοιμες για χρήση - Ο Υπνωτισμός στην πράξη

Μοναδικό βιβλίο - πρακτικός οδηγός

www.oxigono.gr

 

ΤΙ ΕΣΤΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
ΤΙ ΕΣΤΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ
ΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΙΚΑ;
ΣΩΣΤΟΣ ΥΠΝΩΤΙΣΤΗΣ
ΤΕΧΝΙΚΕΣ
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ
ΦΡΟΫΝΤ ΚΑΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ
ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ
ΑΥΤΟΑΝΑΛΥΣΗ
ΥΠΝΟΠΑΙΔΕΙΑ
ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΥΠΝΩΣΗ
ΥΠΝΩΣΗ ΠΟΥ... ΓΙΑΤΡΕΥΕΙ
ΓΛΩΣΣΑΡΙ

Αφού ο υπνωτιστής δεν «μαγνητίζει» ούτε «μαγεύει» αυτόν που έχει απέναντί του τότε ποια είναι η χρησιμότητά του και ποιες «δυνάμεις» πρέπει να έχει για να υπνωτίσει κάποιον;

Το γεγονός ότι για να υπνωτιστεί κάποιος απαιτείται η συγκατάθεσή του δεν πάει να πει πως ο οποιοσδήποτε χωρίς τις απαραίτητες γνώσεις μπορεί (και ακόμη περισσότερο: πρέπει) να υπνωτίζει. Ο υπνωτιστής (ακόμη και αν πρόκειται για αυτοΰπνωση) πρέπει να τηρεί κάποιους συγκεκριμένους κανόνες. Ο πρώτος από αυτούς τους κανόνες, και φυσικά ο σπουδαιότερος, είναι η Αυτοπεποίθηση.

«Ο υπνωτιζόμενος είναι δεκτικός, εγώ, όμως, μπορώ να τα καταφέρω;» Από τη στιγμή που κάνετε αυτήν την ερώτηση στον εαυτό σας έχετε κάνει, ήδη, ένα βήμα προς την αποτυχία της ύπνωσης. Ο υπνωτιστής πρέπει να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό του και δεν υπάρχει κανένας λόγος για να μην έχει.

 

 

Όπως υπάρχουν άτομα τα οποία είναι δεκτικότερα στον υπνωτισμό από άλλα έτσι και υπάρχουν υπνωτιστές που είναι επιβλητικότεροι από άλλους. Για να επιτευχθεί ο ετεροϋπνωτισμός πρέπει ο υπνωτιστής να έχει μια επιβλητική προσωπικότητα, να προκαλεί το σεβασμό και τη σιγουριά σε αυτόν που πρόκειται να υπνωτίσει. Μην πάτε ποτέ να υπνωτίσετε κάποιον έχοντας μέσα σας το φόβο της αποτυχίας. Ο φόβος αυτός θα φανεί στο πρόσωπό σας με αποτέλεσμα τη σίγουρη αποτυχία του εγχειρήματος.

Ο υπνωτιζόμενος πρέπει πρώτα από όλα να νιώθει σίγουρος στα «χέρια» σας, να σας βλέπει άνετο ακόμη και στην αποτυχία. Πρέπει να είστε σίγουροι γι αυτό που κάνετε, να βλέπετε το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο. Αν κάτι δεν πάει καλά κατά τη διάρκεια της χαλάρωσης (αν για παράδειγμα, ο υπνωτιζόμενος "ξυπνήσει" ή πει κάποια εξυπνάδα) πρέπει να συνεχίσετε ατάραχοι από την αρχή και την ηρεμία αυτή να τη μεταλαμπαδεύσετε στον υπνωτιζόμενο. Ποτέ να μην ανησυχείτε για το αν θα τα καταφέρετε. Ο υπνωτιστής δεν μαγνητίζει, δεν μεταφέρει ενέργεια, δεν κάνει μαγικά κόλπα. Απλά πείθει και βοηθά τον υπνωτιζόμενο να χαλαρώσει και να έρθει στην κατάσταση της ύπνωσης. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν αποτελεί σημαντικό μέρος της ύπνωσης. Αντίθετα: ο υπνωτιστής είναι εκείνος που θα κάνει τη σωστή επιλογή των λέξεων και την εφαρμογή των υποβολών για να λυθεί το πρόβλημα του υπνωτιζόμενου.

 

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ...* * * * * * * *

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΜΕ 13,60 (ΑΝΤΙ ΓΙΑ 20)

ΑΠΟ ΤΟ CAPTAIN BOOK

* * * * * * * ** * * * * * * *

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΜΕ 13,80 (ΑΝΤΙ ΓΙΑ 20)

ΑΠΟ ΤΟ EBOOKS

* * * * * * * ** * * * * * * *

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΜΕ 15,00 (ΑΝΤΙ ΓΙΑ 20)

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

* * * * * * * *

Όνειρα και υπνωτισμός, αυθυποβολή, υπνοπαιδεία, βαθμός δεκτικότητας στην ύπνωση... Που ξεκινάει η αλήθεια και που το ψέμα; Πώς μπορείς να γίνεις σκηνικός υπνωτιστής; Το βιβλίο αυτό δεν έχει άδικα τον τίτλο «Η Χρυσή Βίβλος του Υπνωτιστή». Πράγματι, μέσα στις σελίδες του θα βρείτε ό,τι χρειάζεται να γνωρίζει κάποιος για να ξεκινήσει μια λαμπρή καριέρα υπνωτιστή. Τεχνικές υπνωτισμού, αυτοϋπνωτισμός, υπνοπαιδεία και άλλα πολλά. Το βιβλίο αυτό κοιτάει την ύπνωση κατάματα, δεν πρόκειται να εκμεταλλευτεί την αγάπη του αναγνώστη για τη μεταφυσική και να του πουλήσει ψέματα απλά και μόνο για να εντυπωσιάσει.

ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΥΠΝΩΣΗ. Δείτε την ανάδρομη ύπνωση στην πράξη. ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΥΠΝΩΣΗΣ με πλήρη περιγραφή από το ξεκίνημα της ύπνωσης μέχρι και την επεξήγηση των αποτελεσμάτων. Πλήρης οδηγός για το πώς να κάνετε ανάδρομη ύπνωση. Πλήρες κείμενο ύπνωσης και επαναφοράς. Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: 20€. Θα το βρείτε σε πολύ μεγάλες εκπτώσεις στα περισσότερα βιβλιοπωλεία.