O2

Η ΧΡΥΣΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΟΥ ΥΠΝΩΤΙΣΤΗ

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΝΩΣΗ

Πρακτικές ύπνωσης έτοιμες για χρήση - Ο Υπνωτισμός στην πράξη

Μοναδικό βιβλίο - πρακτικός οδηγός

www.oxigono.gr

 

ΤΙ ΕΣΤΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
ΤΙ ΕΣΤΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ
ΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΙΚΑ;
ΣΩΣΤΟΣ ΥΠΝΩΤΙΣΤΗΣ
ΤΕΧΝΙΚΕΣ
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ
ΦΡΟΫΝΤ ΚΑΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ
ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ
ΑΥΤΟΑΝΑΛΥΣΗ
ΥΠΝΟΠΑΙΔΕΙΑ
ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΥΠΝΩΣΗ
ΥΠΝΩΣΗ ΠΟΥ... ΓΙΑΤΡΕΥΕΙ
ΓΛΩΣΣΑΡΙ

Για ένα περίεργο λόγο κυκλοφορεί η «φήμη» ότι ο πατέρας της σύγχρονης ψυχανάλυσης, ο Σίγκμουντ Φρόιντ, ήταν πολέμιος της ύπνωσης.

Η αλήθεια είναι πως ο Φρόιντ, χωρίς να είναι σημαιοφόρος, ήταν από τους πρωτεργάτες της αναγέννησης της ύπνωσης και πως κατείχε την τεχνική πάρα πολύ καλά. Ήταν μάλιστα, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο κεφάλαιο, μαθητής της Σχολής της Νανσύκαι του Σαρκό. Βέβαια, εκείνη την εποχή όσοι ασχολούνταν με τον υπνωτισμό και την ψυχολογία ήταν πρωτοπόροι και ως πρωτοπόροι έπεφταν πολλές φορές σε ακρότητες. Όταν, δηλαδή, ανακαλύπτεις μια «νέα» μέθοδο σε πλημμυρίζει ο ενθουσιασμός και τείνεις να πιστέψεις πως έχει πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες από τις πραγματικές. Ακριβώς αυτό που συνέβη και με τους πρωτεργάτες της ύπνωσης.

Η δυνατότητα της αυτοσυγκράτησης σε αυτό ακριβώς το χρονικό σημείο είναι αυτό που ξεχωρίζει τον απλό πρωτοπόρο από την ιδιοφυΐα. Ο Φρόιντείχε το μυαλό να καταλάβει πως η ύπνωση δεν εξυπηρετούσε τους σκοπούς του που ήταν μια βαθύτερη και φυσικά ασφαλέστερη ανάλυση της ψυχής. Αντιδρούσε μάλιστα πολύ άσχημα όταν έβλεπε κάποιον να αποδίδει μεταφυσικές ιδιότητες στην ύπνωση γι αυτό και στο βιβλίο του «Η Ψυχαναλυτική Ερμηνεία των Ονείρων» γράφει πως: «Ένας από τους κρυφούς σκοπούς του αποκρυφισμού είναι να βοηθήσει τη θρησκεία που κινδυνεύει από τη μεγάλη ανάπτυξη των επιστημών».

 

Μετά την πλήρη καταστροφή των επιστημών που επέβαλε η εξ ανατολών θρησκοληψία με αποκορύφωμα το μεσαίωνα όλες οι επιστήμες έπρεπε να «ανακαλυφθούν» από την αρχή. Ακόμη και σήμερα πολύς κόσμος πιστεύει πως η ύπνωση είναι ένας ορός αλήθειας, ενώ στις Η.Π.Α. εφαρμόστηκε ως τέτοιος σε αρκετές δικαστικές υποθέσεις με τραγικά αποτελέσματα.

Αντίθετα, με το Εγώ(Συνειδητό) μερικώς κατεσταλμένο η φαντασία βρίσκει ελεύθερο το πεδίο να αλωνίσει, ιδιαίτερα αν ο υπνωτιστής δεν προσέχει καλά ώστε οι ερωτήσεις που κάνει να είναι εντελώς άχρωμες και να μην υποβάλουν την απάντηση. Ο Φρόιντ κατάλαβε το πρόβλημα πολύ γρήγορα και ενώ στην αρχή ξεκίνησε την ανάλυση της ψυχής και τη θεραπεία των νευρώσεων μέσω της ύπνωσης, σύντομα μεταπήδησε σε μια ελαφρύτερη και πιο μακροχρόνια πρακτική, την ψυχανάλυση. Πράγματι, όπως γράφει ο ίδιος ο Φρόιντ,η εξάλειψη των συμπτωμάτων μιας νεύρωσης με τη μέθοδο της ύπνωσης είναι πολύ εύκολη και, κατά τα πρώτα φαινόμενα, επιτυχής.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ...

 

 * * * * * * * *

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΜΕ 13,60 (ΑΝΤΙ ΓΙΑ 20)

ΑΠΟ ΤΟ CAPTAIN BOOK

* * * * * * * ** * * * * * * *

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΜΕ 13,80 (ΑΝΤΙ ΓΙΑ 20)

ΑΠΟ ΤΟ EBOOKS

* * * * * * * ** * * * * * * *

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΜΕ 15,00 (ΑΝΤΙ ΓΙΑ 20)

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

* * * * * * * *

Όνειρα και υπνωτισμός, αυθυποβολή, υπνοπαιδεία, βαθμός δεκτικότητας στην ύπνωση... Που ξεκινάει η αλήθεια και που το ψέμα; Πώς μπορείς να γίνεις σκηνικός υπνωτιστής; Το βιβλίο αυτό δεν έχει άδικα τον τίτλο «Η Χρυσή Βίβλος του Υπνωτιστή». Πράγματι, μέσα στις σελίδες του θα βρείτε ό,τι χρειάζεται να γνωρίζει κάποιος για να ξεκινήσει μια λαμπρή καριέρα υπνωτιστή. Τεχνικές υπνωτισμού, αυτοϋπνωτισμός, υπνοπαιδεία και άλλα πολλά. Το βιβλίο αυτό κοιτάει την ύπνωση κατάματα, δεν πρόκειται να εκμεταλλευτεί την αγάπη του αναγνώστη για τη μεταφυσική και να του πουλήσει ψέματα απλά και μόνο για να εντυπωσιάσει.

ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΥΠΝΩΣΗ. Δείτε την ανάδρομη ύπνωση στην πράξη. ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΥΠΝΩΣΗΣ με πλήρη περιγραφή από το ξεκίνημα της ύπνωσης μέχρι και την επεξήγηση των αποτελεσμάτων. Πλήρης οδηγός για το πώς να κάνετε ανάδρομη ύπνωση. Πλήρες κείμενο ύπνωσης και επαναφοράς. Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: 20€. Θα το βρείτε σε πολύ μεγάλες εκπτώσεις στα περισσότερα βιβλιοπωλεία.