O2

Η ΧΡΥΣΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΟΥ ΥΠΝΩΤΙΣΤΗ

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΝΩΣΗ

Πρακτικές ύπνωσης έτοιμες για χρήση - Ο Υπνωτισμός στην πράξη

Μοναδικό βιβλίο - πρακτικός οδηγός

www.oxigono.gr

 

ΤΙ ΕΣΤΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
ΤΙ ΕΣΤΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ
ΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΙΚΑ;
ΣΩΣΤΟΣ ΥΠΝΩΤΙΣΤΗΣ
ΤΕΧΝΙΚΕΣ
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ
ΦΡΟΫΝΤ ΚΑΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ
ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ
ΑΥΤΟΑΝΑΛΥΣΗ
ΥΠΝΟΠΑΙΔΕΙΑ
ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΥΠΝΩΣΗ
ΥΠΝΩΣΗ ΠΟΥ... ΓΙΑΤΡΕΥΕΙ
ΓΛΩΣΣΑΡΙ

Ο Πυθαγόραςο Σάμιος στο βιβλίο του «Χρυσά Έπη» γράφει πως ο σωστός άνθρωπος πριν κοιμηθεί πρέπει να κάνει τις εξής τρεις ερωτήσεις στον εαυτό του:

 

Πη παρέβην;

Τι δ' έρρεξα;

Τι δε μοι δέον ουκ ετελέσθη;

 

 

Αυτή είναι, ίσως, η πρώτη γραπτή περιγραφή επιστημονικής αυτοανάλυσης στην ιστορία της ανθρωπότητας. Είναι πολύ σημαντικό, λέει ο αρχαίος φιλόσοφος, στο τέλος της ημέρας να κάνουμε μια ανάλυση των πεπραγμένων αλλά και των μη πεπραγμένων. Βασικότατη διαδικασία αν θέλετε να έχετε καθαρό μυαλό. «Τι έκανα που δεν έπρεπε να κάνω;», «τι καλό έκανα;», «τι έπρεπε να κάνω αλλά δεν το έκανα;». Ερωτήσεις σαν κι αυτές που το Υπερεγώ μας ρωτάει συνεχώς αλλά με το άγχος  της σύγχρονης κοινωνίας οι περισσότεροι κάνουμε πως δεν το ακούμε. Ερωτήσεις σπουδαίες για την ψυχική ισορροπία.

Δεν είναι τυχαίο που ο Πυθαγόρας και η σχολή του παρήγαγε έργο σχεδόν σε κάθε επιστήμη και τέχνη (π.χ. μουσική) που ήταν γνωστή εκείνη την εποχή. Ο άνθρωπος που ξέρει να αναλύει τις πράξεις του, δηλαδή να αυτοαναλύεται, είναι ένας άνθρωπος πολύ καλύτερος. Καλύτερος για τον εαυτό του, καλύτερος για την οικογένειά του, καλύτερος για την κοινωνία. Ένας άνθρωπος «καλός και αγαθός» όπως συνήθιζαν να λένε οι αρχαίοι Έλληνες.

 
 

 

Σε πολλές χώρες της Ευρώπης ο όρος ψυχανάλυση είναι σοβαρά παρεξηγημένος και είναι μια από τις ελάχιστες «μόδες» που δεν ήρθαν (τουλάχιστο σε μεγάλο βαθμό όπως άλλες) από την Αμερική. Στα μέσα περίπου του 20ου αιώνα η ψυχανάλυση ήταν εκ των ουκ άνευ στο «νέο κόσμο» χωρίς, όμως, αν κρίνουμε από τα αποτελέσματα, να δημιουργήσει καλύτερες κοινωνίες. Αντίθετα, ο κόσμος στις Η.Π.Α. έγινε πιο αδιάφορος και πιο φιλάργυρος από ποτέ. Απέτυχε η ψυχανάλυση λοιπόν; Με τον τρόπο που γινόταν, ναι! Όταν πάνε κάποιοι στον ψυχαναλυτή επειδή είναι μόδα, τότε είναι φυσιολογικό να μην αποκομίσουν κανένα κέρδος από αυτόν.

 

 

Όπως και στην ύπνωση, για να αποδώσει η ψυχανάλυση πρέπει το υποκείμενο στην ανάλυση άτομο να είναι συνειδητοποιημένο. Να ξέρει, δηλαδή, γιατί πηγαίνει, να πιστεύει στη μέθοδο και φυσικά να μην τη θεωρεί πανάκεια, δηλαδή: «κάνω ψυχανάλυση άρα όλα τα προβλήματά μου λύθηκαν χωρίς να εγώ να κάνω οτιδήποτε άλλο». Η ψυχανάλυση δεν είναι άλλοθι.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ...

 

 * * * * * * * *

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΜΕ 13,60 (ΑΝΤΙ ΓΙΑ 20)

ΑΠΟ ΤΟ CAPTAIN BOOK

* * * * * * * ** * * * * * * *

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΜΕ 13,80 (ΑΝΤΙ ΓΙΑ 20)

ΑΠΟ ΤΟ EBOOKS

* * * * * * * ** * * * * * * *

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΜΕ 15,00 (ΑΝΤΙ ΓΙΑ 20)

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

* * * * * * * *

Όνειρα και υπνωτισμός, αυθυποβολή, υπνοπαιδεία, βαθμός δεκτικότητας στην ύπνωση... Που ξεκινάει η αλήθεια και που το ψέμα; Πώς μπορείς να γίνεις σκηνικός υπνωτιστής; Το βιβλίο αυτό δεν έχει άδικα τον τίτλο «Η Χρυσή Βίβλος του Υπνωτιστή». Πράγματι, μέσα στις σελίδες του θα βρείτε ό,τι χρειάζεται να γνωρίζει κάποιος για να ξεκινήσει μια λαμπρή καριέρα υπνωτιστή. Τεχνικές υπνωτισμού, αυτοϋπνωτισμός, υπνοπαιδεία και άλλα πολλά. Το βιβλίο αυτό κοιτάει την ύπνωση κατάματα, δεν πρόκειται να εκμεταλλευτεί την αγάπη του αναγνώστη για τη μεταφυσική και να του πουλήσει ψέματα απλά και μόνο για να εντυπωσιάσει.

ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΥΠΝΩΣΗ. Δείτε την ανάδρομη ύπνωση στην πράξη. ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΥΠΝΩΣΗΣ με πλήρη περιγραφή από το ξεκίνημα της ύπνωσης μέχρι και την επεξήγηση των αποτελεσμάτων. Πλήρης οδηγός για το πώς να κάνετε ανάδρομη ύπνωση. Πλήρες κείμενο ύπνωσης και επαναφοράς. Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: 20€. Θα το βρείτε σε πολύ μεγάλες εκπτώσεις στα περισσότερα βιβλιοπωλεία.