O2

Η ΧΡΥΣΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΟΥ ΥΠΝΩΤΙΣΤΗ

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΝΩΣΗ

Πρακτικές ύπνωσης έτοιμες για χρήση - Ο Υπνωτισμός στην πράξη

Μοναδικό βιβλίο - πρακτικός οδηγός

www.oxigono.gr

 

ΤΙ ΕΣΤΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
ΤΙ ΕΣΤΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ
ΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΙΚΑ;
ΣΩΣΤΟΣ ΥΠΝΩΤΙΣΤΗΣ
ΤΕΧΝΙΚΕΣ
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ
ΦΡΟΫΝΤ ΚΑΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ
ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ
ΑΥΤΟΑΝΑΛΥΣΗ
ΥΠΝΟΠΑΙΔΕΙΑ
ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΥΠΝΩΣΗ
ΥΠΝΩΣΗ ΠΟΥ... ΓΙΑΤΡΕΥΕΙ
ΓΛΩΣΣΑΡΙ

Ο απλός κόσμος πιστεύει τον ύπνο σαν μια ενιαία φάση ξεκούρασης του σώματος και του εγκεφάλου. Εκτεταμένες μελέτες, όμως, έχουν αποδείξει πως ο ύπνος έχει διάφορα στάδια που ποικίλουν σε «ποιότητα», λειτουργία και χρονική διάρκεια. Έτσι είναι μεγάλο σφάλμα να αντιμετωπίζει κανείς τον ύπνο σαν κάτι το ενιαίο και σταθερό. Πιο συγκεκριμένα ο ύπνος του ανθρώπου χωρίζεται σε δύο μεγάλες κατηγορίες - φάσεις οι οποίες με τη σειρά τους έχουν δικές τους υποκατηγορίες - φάσεις.

 

 

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Ο ύπνος είναι μια παροδική περίοδος σχετικής απώλειας της συνείδησης η οποία είναι φυσικά αναστρέψιμη. Χαρακτηρίζεται από αναστρέψιμη μερική διακοπή (περιορισμό) των αισθήσεων και της κινητικότητας. Η κινητικότητα και οι αισθήσεις βέβαια δεν «παραλύουν», συνεχίζουν να λαμβάνουν σήματα απλά η επεξεργασία τους δεν γίνεται πια από το Συνειδητό αλλά από το Υποσυνείδητο . Έτσι τα εξωτερικά ερεθίσματα αντί να γίνουν αντικείμενο «αντίδρασης» γίνονται γενεσιουργό υλικό για όνειρα! Βέβαια σε εξαιρετικά έντονα ερεθίσματα επανέρχεται η επαναφορά της Συνείδησης.

 

Ο ύπνος συντίθεται από δύο στάδια (κύκλους ύπνου) οι οποίοι είναι ο R.E.M. ύπνος και ο μη R.E.M. ύπνος . Ο R.E.M. ύπνος είναι και αυτός που «φιλοξενεί» τα όνειρα και η ονομασία του προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων Rapid Eye Movement δηλαδή «Γρήγορη Κίνηση των Οφθαλμών». Η κίνηση των οφθαλμών οφείλεται, προφανώς, στο ότι ο κοιμώμενος εκείνη τη στιγμή βλέπει κάποιο όνειρο και τα μάτια του κινούνται αναλόγως. Όχι πως γίνεται κάποια «προβολή» εικόνας εκείνη τη στιγμή αλλά υποσυνείδητα αν βλέπει στο όνειρό του πως κάποιος είναι στα δεξιά του οι μυς των ματιών κινούν το βολβό προς τα δεξιά για να κοιτάξει!

Τα δύο αυτά στάδια εναλλάσσονται διαρκώς και κάθε κύκλος τους διαρκεί 90 περίπου λεπτά. Ο R.E.M. και ο μη R.E.M. ύπνος δηλαδή διαρκούν μαζί περί τα 90 πρώτα λεπτά της ώρας. Σε ένα οκτάωρο ύπνο, λοιπόν, θα γίνουν πέντε, περίπου, επαναλήψεις αυτού του κύκλου.

Ο ύπνος, σε ένα άτομο 20 με 40 ετών διαρκεί κατά μέσο όρο τριάντα λεπτά (25-35 λεπτά) αποτελώντας έτσι σημαντικό μέρος του οκτάωρου ύπνου του. Η Υπνοπαιδεία πρέπει να γίνει κατά τη διάρκεια του ύπνου R.E.M. που ξεκινάει, όμως, μια ώρα μετά την έναρξη του ύπνου, αφού προηγείται ο μη R.E.M. ύπνος. Αναλυτικότερα η διαδικασία του ύπνου έχει ως εξής: 60΄ μη R.E.M., 30΄ R.E.M, 60΄ μη R.E.M., 30΄ R.E.M και πάει λέγοντας μέχρι να ξυπνήσετε. Οι χρόνοι είναι στο περίπου και μπορούν να ποικίλουν από δέκα έως είκοσι τοις εκατό.

 

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ... 

 * * * * * * * *

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΜΕ 13,60 (ΑΝΤΙ ΓΙΑ 20)

ΑΠΟ ΤΟ CAPTAIN BOOK

* * * * * * * ** * * * * * * *

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΜΕ 13,80 (ΑΝΤΙ ΓΙΑ 20)

ΑΠΟ ΤΟ EBOOKS

* * * * * * * ** * * * * * * *

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΜΕ 15,00 (ΑΝΤΙ ΓΙΑ 20)

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

* * * * * * * *

Όνειρα και υπνωτισμός, αυθυποβολή, υπνοπαιδεία, βαθμός δεκτικότητας στην ύπνωση... Που ξεκινάει η αλήθεια και που το ψέμα; Πώς μπορείς να γίνεις σκηνικός υπνωτιστής; Το βιβλίο αυτό δεν έχει άδικα τον τίτλο «Η Χρυσή Βίβλος του Υπνωτιστή». Πράγματι, μέσα στις σελίδες του θα βρείτε ό,τι χρειάζεται να γνωρίζει κάποιος για να ξεκινήσει μια λαμπρή καριέρα υπνωτιστή. Τεχνικές υπνωτισμού, αυτοϋπνωτισμός, υπνοπαιδεία και άλλα πολλά. Το βιβλίο αυτό κοιτάει την ύπνωση κατάματα, δεν πρόκειται να εκμεταλλευτεί την αγάπη του αναγνώστη για τη μεταφυσική και να του πουλήσει ψέματα απλά και μόνο για να εντυπωσιάσει.

ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΥΠΝΩΣΗ. Δείτε την ανάδρομη ύπνωση στην πράξη. ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΥΠΝΩΣΗΣ με πλήρη περιγραφή από το ξεκίνημα της ύπνωσης μέχρι και την επεξήγηση των αποτελεσμάτων. Πλήρης οδηγός για το πώς να κάνετε ανάδρομη ύπνωση. Πλήρες κείμενο ύπνωσης και επαναφοράς. Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: 20€. Θα το βρείτε σε πολύ μεγάλες εκπτώσεις στα περισσότερα βιβλιοπωλεία.