O2

Η ΧΡΥΣΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΟΥ ΥΠΝΩΤΙΣΤΗ

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΝΩΣΗ

Πρακτικές ύπνωσης έτοιμες για χρήση - Ο Υπνωτισμός στην πράξη

Μοναδικό βιβλίο - πρακτικός οδηγός

www.oxigono.gr

 

ΤΙ ΕΣΤΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
ΤΙ ΕΣΤΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ
ΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΙΚΑ;
ΣΩΣΤΟΣ ΥΠΝΩΤΙΣΤΗΣ
ΤΕΧΝΙΚΕΣ
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ
ΦΡΟΫΝΤ ΚΑΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ
ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ
ΑΥΤΟΑΝΑΛΥΣΗ
ΥΠΝΟΠΑΙΔΕΙΑ
ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΥΠΝΩΣΗ
ΥΠΝΩΣΗ ΠΟΥ... ΓΙΑΤΡΕΥΕΙ
ΓΛΩΣΣΑΡΙ

Μπορείς κι εσύ να ξεκινήσεις ανάδρομη ύπνωση και να δεις αν και ποιες ζωές (εν-σαρκώσεις) έχεις ζήσει το παρελθόν. Είναι εύκολο και γρήγορο να γίνει από τον καθένα. Χωρίς υπερβολή σχεδόν όλοι μας μπορούμε να ταξιδέψουμε πίσω σε παλιότερες ζωές μας, αλλά δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ικανοί να εκτελέσουν ως υπνωτιστές μία ανάδρομη ύπνωση όπως πρέπει.

Μπερδευτήκατε; Εννοώ ότι σαν υπνωτιζόμενοι μπορούμε να τα καταφέρουμε σχεδόν όλοι. Το πρόβλημα είναι στον υπνωτιστή. Όχι ότι δεν θα μπορεί να σας υπνωτίσει. Όχι, αυτό είναι εύκολο. Το μεγαλύτερο ποσοστό του γενικού πληθυσμού μπορεί να υπνωτιστεί. Το δύσκολο είναι να κάνεις ως υπνωτιστής μία σωστή ανάδρομη ύπνωση. Αλλά τι εννοούμε «σωστή» ανάδρομη ύπνωση; Αυτή που δεν περιέχει φαντασίες από πλευράς του υπνωτιζόμενου, αλλά κυριότερα αυτή που δεν έχει καθοδηγηθεί άμεσα ή έμμεσα από τον υπνωτιστή.

Δυστυχώς υπάρχουν αρκετοί τσαρλατάνοι οι οποίοι εκμεταλλεύονται τη σχέση εμπιστοσύνης υπνωτιστή και υπνωτιζόμενου και υποβάλλουν γεγονότα και τοποθεσίες έτσι ώστε να βγει μια «ωραία ιστορία» και να «πουλήσουν υπηρεσίες».

Η αναδρομή σε άλλες ζωές μέσω της ύπνωσης είναι η διαδικασία κατά την οποία ο υπνωτιζόμενος μετά από υποβολή του υπνωτιστή μεταφέρεται χρονικά πριν από την ημερομηνία της γέννησης του τωρινού σαρκίου του και είναι σε θέση να περιγράψει γεγονότα που συνέβησαν πριν από την τωρινή του ζωή σα να τα έζησε ο ίδιος.

Η ανάδρομη ύπνωση αυτού του τύπου είναι φοβερά εντυπωσιακή, εξάπτει τη φαντασία του υπνωτιζόμενου αλλά και του κοινού που παρακολουθεί τη συνεδρία το οποίο με τη σειρά του υποβάλλεται κι είναι έτοιμο να πιστέψει ό,τι ακούει, ιδιαίτερα αν ο υπνωτιστής γνωρίζει πώς να καθοδηγεί τον υπνωτισμένο.

Το θέμα της αναδρομής σε προηγούμενες ενσαρκώσεις μέσω ύπνωσης είναι αρκετά ακανθώδες καθ’ ότι έχει χρησιμοποιηθεί κατά κόρον από επιτήδειους τσαρλατάνους ή ακόμη και από αποπροσανατολισμένους θεραπευτές. Η κακή χρήση της έχει δημιουργήσει σοβαρό «επικοινωνιακό» πρόβλημα σε ολόκληρο τον κλάδο της ύπνωσης, ακόμα και στην ψυχολογία, αφού η ανάδρομη ύπνωση χρησιμοποιείται ενισχυτικά από κάποιους ψυχολόγους για τη θεραπεία διαφόρων ψυχικών παθήσεων. Συγκεκριμένα ο ασθενής καλείται να ξαναζήσει, κάτω από την εποπτεία του ειδικού επιστήμονα θεραπευτή φυσικά, μια δραματική εμπειρία που του δημιούργησε πρόβλημα και ο θεραπευτής αναλύει και καθοδηγεί τις αντιδράσεις του έτσι ώστε να ξεπεράσει το σοκ.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ...

 

Ο πιο ασφαλής τρόπος για να έχουμε μια «εντυπωσιακή» ανάδρομη ύπνωση είναι να κάνουμε ξανά και ξανά ερωτήσεις σαν κι αυτές που ακολουθούν:

«Πήγαινε στο χωριό σου.»
«Περίγραψε το ναό και τα αγάλματα.»
«Φοράς σανδάλια;»
«Τι χρώμα τουρμπάνι φοράς;»
«Βρες ποιος φοράει στολή γύρω σου και περίγραψέ την».

Με αυτόν τον τρόπο ο υπνωτιστής υποβάλλει τις απαντήσεις στον υπνωτισμένο (τον κάνει να περιγράψει ένα χωριό, κάποιον με στολή, του υποβάλλει ότι φοράει σανδάλια κ.λπ.) Ο υπνωτισμένος με τη σειρά του δίνει τη σκυτάλη στη φαντασία η οποία σκηνοθετεί το περιστατικό μέσα από ένα συνονθύλευμα γνώσεων και κρυπτομνησίας. Δεν ισχυρίζομαι ότι υπάρχει δόλος. Πολλοί υπνωτιστές ξεγελούν τον υπνωτισμένο αλλά και τον ίδιο τους τον εαυτό κάνοντας τέτοιου είδους ερωτήσεις χωρίς καν να καταλαβαίνουν και οι ίδιοι το λάθος τους! Εάν θέλουμε να εξασκήσουμε σωστή ανάδρομη ύπνωση πρέπει να κάνουμε ερωτήσεις άχρωμες και λιτές:

«Πες μου πιο είναι το πιο παλιό πράγμα που θυμάσαι.»
«Πότε έγινε αυτό;»
«Που βρίσκεσαι;»
«Τι βλέπεις γύρω σου;»
«Τι φοράς;»
«Μπορείς να θυμηθείς πιο παλιά;»

Όχι μόνο δεν πρέπει να υποβάλλουμε τις απαντήσεις, αλλά ούτε καν να δίνουμε και τις πιο μικρές αφορμές στη φαντασία για να πλάσει σενάρια.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ...

 

 

 * * * * * * * *

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΜΕ 13,60 (ΑΝΤΙ ΓΙΑ 20)

ΑΠΟ ΤΟ CAPTAIN BOOK

* * * * * * * ** * * * * * * *

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΜΕ 13,80 (ΑΝΤΙ ΓΙΑ 20)

ΑΠΟ ΤΟ EBOOKS

* * * * * * * ** * * * * * * *

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΜΕ 15,00 (ΑΝΤΙ ΓΙΑ 20)

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

* * * * * * * *

Όνειρα και υπνωτισμός, αυθυποβολή, υπνοπαιδεία, βαθμός δεκτικότητας στην ύπνωση... Που ξεκινάει η αλήθεια και που το ψέμα; Πώς μπορείς να γίνεις σκηνικός υπνωτιστής; Το βιβλίο αυτό δεν έχει άδικα τον τίτλο «Η Χρυσή Βίβλος του Υπνωτιστή». Πράγματι, μέσα στις σελίδες του θα βρείτε ό,τι χρειάζεται να γνωρίζει κάποιος για να ξεκινήσει μια λαμπρή καριέρα υπνωτιστή. Τεχνικές υπνωτισμού, αυτοϋπνωτισμός, υπνοπαιδεία και άλλα πολλά. Το βιβλίο αυτό κοιτάει την ύπνωση κατάματα, δεν πρόκειται να εκμεταλλευτεί την αγάπη του αναγνώστη για τη μεταφυσική και να του πουλήσει ψέματα απλά και μόνο για να εντυπωσιάσει.

ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΥΠΝΩΣΗ. Δείτε την ανάδρομη ύπνωση στην πράξη. ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΥΠΝΩΣΗΣ με πλήρη περιγραφή από το ξεκίνημα της ύπνωσης μέχρι και την επεξήγηση των αποτελεσμάτων. Πλήρης οδηγός για το πώς να κάνετε ανάδρομη ύπνωση. Πλήρες κείμενο ύπνωσης και επαναφοράς. Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: 20€. Θα το βρείτε σε πολύ μεγάλες εκπτώσεις στα περισσότερα βιβλιοπωλεία.