O2

Η ΧΡΥΣΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΟΥ ΥΠΝΩΤΙΣΤΗ

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΝΩΣΗ

Πρακτικές ύπνωσης έτοιμες για χρήση - Ο Υπνωτισμός στην πράξη

Μοναδικό βιβλίο - πρακτικός οδηγός

www.oxigono.gr

 

ΤΙ ΕΣΤΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
ΤΙ ΕΣΤΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ
ΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΙΚΑ;
ΣΩΣΤΟΣ ΥΠΝΩΤΙΣΤΗΣ
ΤΕΧΝΙΚΕΣ
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ
ΦΡΟΫΝΤ ΚΑΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ
ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ
ΑΥΤΟΑΝΑΛΥΣΗ
ΥΠΝΟΠΑΙΔΕΙΑ
ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΥΠΝΩΣΗ
ΥΠΝΩΣΗ ΠΟΥ... ΓΙΑΤΡΕΥΕΙ
ΓΛΩΣΣΑΡΙ

Στα προηγούμενα κεφάλαια σπαταλήσαμε αρκετή μελάνη για να σας ξεκαθαρίσουμε τι ακριβώς είναι η ύπνωση και ότι δεν είναι πανάκεια ούτε κάποιο άλλο θαυματουργό φάρμακο όπως πολλοί πιστεύουν. Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν κάποιοι επιτήδειοι που τη χρησιμοποιούν ως κάτι τέτοιο.

Η ύπνωση πράγματι θεραπεύει ψυχοσωματικά προβλήματα. Επιπλέον είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι ενισχύει την ψυχολογική κατάσταση του ασθενούς και κατά συνέπεια και το ανοσοποιητικό του σύστημα. Αυτά από μόνα τους είναι πολύ σπουδαία πράγματα, τόσο σπουδαία ώστε να κατατάξουν την ύπνωση στα υψηλότερα σκαλοπάτια εκτίμησης στον ιατρικό κόσμο. Τι είναι, όμως, αυτό που την εμποδίζει να καταλάβει τη θέση που της αξίζει; Μα φυσικά οι επιτήδειοι που αναφέραμε πιο πάνω.

Χαρακτηριστικό είναι ότι σε χώρες του πρώην «ανατολικού μπλοκ» κάποια από τα νοσοκομεία στα οποία οι Ευρωπαίοι κατέφευγαν κάποτε όταν είχαν πρόβλημα υγείας, σήμερα έχουν καταντήσει άντρα πνευματιστών - «ιατρών» και κλινικών υπνωτισμού στις οποίες «γιατρεύουν», υποτίθεται, ακόμη και τον …καρκίνο. Το δυστύχημα είναι ότι, εξ αιτίας της γενικής άγνοιας, καταφεύγει σε αυτές αρκετός κόσμος.

 

Το φαινόμενο αυτό υπάρχει, δυστυχώς, σε κάθε χώρα, σε άλλες σε μεγαλύτερο και σε άλλες σε μικρότερο βαθμό, αλλά υπάρχει. Πολλοί «θεραπευτές» εφαρμόζουν μαζί με την ύπνωση και άλλες τεχνικές όπως τη μαντεία, τα μαγικά φυλακτά, λευκή και μαύρη μαγεία, οτιδήποτε θα μπορούσε να πείσει τα θύματα και να τους αδειάσει το πορτοφόλι. Ακόμη και γνωστοί πολιτικοί και σύζυγοι πολιτικών καταφεύγουν (χωρίς ντροπή) σε τέτοια άτομα δίνοντας το … «καλό παράδειγμα».

 

Από τους πρώτους που εκμεταλλεύτηκαν τις «ιαματικές» δυνατότητες της ύπνωσης είναι οι ιερείς. Αν βάλουμε πέρα τη μεταφυσική και αρνηθούμε την ύπαρξη των δαιμόνων και των δαιμονίων, ο εξορκισμός δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια διαδικασία υπνωτισμού, ψυχοδράματος και υποβολής αλλαγής συμπεριφοράς στο δύσμοιρο ψυχικά άρρωστο. Στο μεσαίωνα (όπου για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους ήταν θρησκειοκρατεία) η θεραπεία εκτός εκκλησίας ήταν σατανισμός, άρα καταδίκη σε θάνατο. Όμως το θρησκευτικό ρητό «η πίστη σώζει» δεν είναι ξένο στην ύπνωση. Για την ακρίβεια αυτή είναι μια από τις βασικές αρχές της ύπνωσης: Πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου...

 

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ... * * * * * * * *

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΜΕ 13,60 (ΑΝΤΙ ΓΙΑ 20)

ΑΠΟ ΤΟ CAPTAIN BOOK

* * * * * * * ** * * * * * * *

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΜΕ 13,80 (ΑΝΤΙ ΓΙΑ 20)

ΑΠΟ ΤΟ EBOOKS

* * * * * * * ** * * * * * * *

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΜΕ 15,00 (ΑΝΤΙ ΓΙΑ 20)

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

* * * * * * * *

Όνειρα και υπνωτισμός, αυθυποβολή, υπνοπαιδεία, βαθμός δεκτικότητας στην ύπνωση... Που ξεκινάει η αλήθεια και που το ψέμα; Πώς μπορείς να γίνεις σκηνικός υπνωτιστής; Το βιβλίο αυτό δεν έχει άδικα τον τίτλο «Η Χρυσή Βίβλος του Υπνωτιστή». Πράγματι, μέσα στις σελίδες του θα βρείτε ό,τι χρειάζεται να γνωρίζει κάποιος για να ξεκινήσει μια λαμπρή καριέρα υπνωτιστή. Τεχνικές υπνωτισμού, αυτοϋπνωτισμός, υπνοπαιδεία και άλλα πολλά. Το βιβλίο αυτό κοιτάει την ύπνωση κατάματα, δεν πρόκειται να εκμεταλλευτεί την αγάπη του αναγνώστη για τη μεταφυσική και να του πουλήσει ψέματα απλά και μόνο για να εντυπωσιάσει.

ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΥΠΝΩΣΗ. Δείτε την ανάδρομη ύπνωση στην πράξη. ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΥΠΝΩΣΗΣ με πλήρη περιγραφή από το ξεκίνημα της ύπνωσης μέχρι και την επεξήγηση των αποτελεσμάτων. Πλήρης οδηγός για το πώς να κάνετε ανάδρομη ύπνωση. Πλήρες κείμενο ύπνωσης και επαναφοράς. Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: 20€. Θα το βρείτε σε πολύ μεγάλες εκπτώσεις στα περισσότερα βιβλιοπωλεία.